Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Bim Bim Bebis

Ikväll lagade jag Bim Bim Bap till mig, Amat och Lilla O. Det vart en hit! Vi vuxna åt en vanlig variant och O fick en bebisanpassad utan salt, pak choi, soja och siracha. Men med övrigt; morot, salladslök, nötkött, vitlök, ingefära och champinjoner. Jag gjorde en minimal portion till honom för han nyss börjat med fast föda och det var nya smaker. Han slukade på en sekund och vart arg att det inte fanns mer haha!

Annons

Annons
Processed with VSCO with c1 preset

Jag är väldigt inspirerad av hemsidan och kontot Solid Starts, @solidstarts på Instagram. Lär mig så mycket om mat till barn där, rekommenderar verkligen om man har en liten hemma särskilt om man är intresserad av baby led weaning.

I köket hade jag förresten min bästa lilla hjälpreda som hackade svampen och pak choi’s. Så otroligt gulligt att se honom pilla så noga med maten. Vilken koncentration, och stoltheten man ser. Så fint att involvera barnen i köket. Det är inte bara gulligt utan det håller honom sysselsatt ett bra tag medans jag gör maten.

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/livet/boob-lookbook/