Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Barnboktips!

Tipsade om den här boken på min Instagram för ett par dagar sen men skriver här med för er som missat.

Min kille fick boken Göra Barn skriven av Anna Fiske skickad till sig för ett tag sen och jag tyckte den var så fin. Den visar utan krusiduller hur ett barn blir till och komma till världen. Jag är verkligen positiv till att vara ärlig med barn kring hur graviditet och barnafödande går till, jag tror den kunskapen bara är stärkande för dem.

Annons

Boken har också en tydlig ambition att vara inkluderande vilket är fint. Även om jag hade önskat att man gick in ÄNNU lite mer om provrörsbefruktning och kejsarsnitt! Och att man inkluderat personer som är självstående eller får barn i andra konstellationer än par. Med det sagt så rekommenderar jag ändå boken! Skulle säga att den passar från 3 år och uppåt.

 

Annons

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/om-mig/9132/