Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Babypottning tips

Jag bad om tips gällande babypottning/EC på min Instagram inför ett projekt jag håller på med som jag förhoppningsvis kommer kunna dela med mig av lite längre fram. Jag fick många bra tips som jag sparat i min höjdpunkt som heter EC/babypottning. Kolla gärna om ni är nyfika! Jag rekommenderar verkligen alla med bebisar eller som väntar barn att testa. För mig har det underlättat så mycket i vardagen, det har hjälpt min son med magbesvär men framförallt så har det varit SÅ roligt! Vi lär känna honom bättre och herregud vad tillfredställande det är att se att han får ur sig allt haha. Låter kanske märkligt men så är det.

Annons

Som många också skrev ska det ju vara nåt man gör för man vill och tycker det är kul och givande, inte ännu ett krav man känner att man behöver klara av. Testa om du vill, det behöver inte vara så komplicerat, lägg det på din nivå och jämför dig inte med andra. Det gäller väl typ allt som har med föräldraskap att göra.

Annons

Kommentarer till “Babypottning tips”

  1. Matilda skriver: 04 februari, 2021

    Ja! Har portar mina båda barn sedan födseln och det är verkligen så coolt att ha en sak till att kommunicera om, och fascinerande att se hur kompetenta så små barn är! Så bra att du sprider info om detta!


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/barn/lilla-os-matintro/