Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Att bära i sjal när det är kallt

Apropå det här inlägget (som jag för övrigt uppdaterat lite för jag såg att inte alla bilder kommit med som jag tänkt mig) så fick jag en fråga om hur jag bär i sjal när det är kallt. Jag brukade oftast köra på stora jackor som jag kunde knäppa över sjalen och på så sätt lätt justera hur varm min son var. Det finns även jackor som är specialgjorda för att bära i men jag har inte använt nån som. Vissa kör ju även att barnet har ytterkläder i sjalen/selen och bär utanpå sina egna kläder. Jag tycker det kan bli lite bökigt när man kommer in och det är varmt eller om det är blåsigt och kallt och man vill ge extra skydd. Så jag körde bara extra varmt på fötter och huvud sen vanliga kläder, ofta i ull, i övrigt. Här är bilder på några av mina höst- och vinteroutfits med sjal.

Annons

Annons

Annons

2 kommentarer till “Att bära i sjal när det är kallt”

  1. Sofi skriver: 29 augusti, 2020

    Stort grattis till bäbis och tack för en fantastisk blogg samt att du delar med dig av din förlossningsberättelse. Jag har en lite konstig fråga men jag måste vet vart ditt badkar kommer ifrån? Har letat så länge efter prick ett sådant som du har.


    1. asabea skriver: 30 augusti, 2020

      Den frågan har jag faktiskt inte fått tidigare haha! Den är från The Stone Factory.


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/forlossning/hur-jag-forberedde-mig-for-att-foda-mitt-andra-barn/