Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

3x frukost

Mitt barn äter med väldigt god aptit just nu. Önskar att jag vetat det när jag stressade över att han var så sen med att börja intressera sig för riktig mat. Han började visa lite intresse för mat först vid typ 10 månaders ålder.
Han är dock fortfarande lite petig med maten, vägrar äta någonting grönt och vill ogärna prova nya saker. Hade gärna levt på bröd och russin säkert. Men jag är glad att han äter! Och han är rätt lättlurad, jag smyger i honom grönsaker via alla plättar och smoothies han slukar.

Annons

Vill ni veta vad vi ätit till frukost den här veckan? Det är inget fancy eller så men jag personligen älskar att se vad folk äter till frukost haha. Kanske bara är jag lol?? Aja ska visa er ändå.

Annons

Plättar! Såklart. Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar att göra plättar till L för att få i honom grönsaker. Till dessa tog jag det vi hade hemma: 1 ägg, 1 banan, havregryn, chiafrön, baobao pulver, lite riven palsternacka.

Turkisk yoghurt. Granola med kardemumma och mullbär från Paulúns. Tinade tranbär. Gott och enkelt! Jag äter samma sak.

Annons

 

Smoothie på det vi hade hemma: Yoghurt, banan, frysta blåbär och hallon, spenat, baobao pulver, linfrön, vaniljpulver (obs inte vaniljsocker utan äkta vanilj som är gott i smoothie).

Längtar tills imorgon när det är lördag, då ska jag göra en riktigt god frukost till mig själv! Ok killarna får också smaka. Tror det blir pannkakor med socker och citron mmh!

 

Annons

Hoppas ni hunnit få i er en god frukost och att ni får en fin fredag. Kram! ❤️

Kommentarer till “3x frukost”

  1. Lisa skriver: 21 februari, 2020

    Gillar också att se vad folk äter till frukost – eller faktiskt vad folk äter överlag. Så roligt att du bloggar mer nu! Kram!


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/okategoriserade/wash-day/