Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons
Annonssamarbete med Pampers

Amningsföreläsning nu på YouTube

Nu finns min och barnmorskan Carina’s amningsföreläsning ute på YouTube! Så kul! Vi går igenom grundläggande information om amning. Vi pratar amningspositioner, amningsteknik, mjölkproduktion och massa mer. Om du planerar att amma och vill förbereda dig så kolla gärna på den.

Produktionen av filmen är sponsrad av Pampers, Vagivital och Sleepyhead. 

 

3 kommentarer till “Amningsföreläsning nu på YouTube”

 1. E skriver: 02 maj, 2020

  Tack så mycket, superbra föreläsning. Känner mig lite mer förberedd och framförallt förväntansfull på att få försöka amma när bäbis kommer i sommar. Gillar tipsen med amning i bärsjal också. Det kommer jag vilja testa. Dock så funkar inte länken ni lagt i beskrivningen till den första videon med amning i bärsjal. Länk nummer två funkar, den som är på babybaby. 🙂


  1. asabea skriver: 04 maj, 2020

   Va kul att du tycker det! Tack att du berättade om länken, ska kika på det under dagen.


 2. Jenny skriver: 04 maj, 2020

  Tack, så bra föreläsning!


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/barn/bocker-om-att-fa-syskon/