Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Amma i sele/sjal med oflexibla bröst

När Lilla O var mindre så skrev jag mycket om att amma i sjal och fick då önskemål om att ge tips på hur en kan göra det om man har små/oflexibla bröst. Jag fick in några bilder men glömde bort att lägga ut dem. Kom på det idag när jag visade upp mina flexibla tuttar igen på Instagram. Jag lyckades hitta några av bilderna jag fått in. Här kommer de! Lite inspiration för er som ammar som har oflexibla bröst men vill kunna amma i sjal/sele. Det går! Jag kommer tyvärr inte ihåg vad du som skickade mig bilderna heter, ser du detta så skriv gärna till mig så jag kan tagga dig om du vill det.

Annons

 

Annons

Annons

2 kommentarer till “Amma i sele/sjal med oflexibla bröst”

  1. Malin skriver: 05 oktober, 2021

    Hej Asabea! Det här rör väl inte riktigt ämnet men det kanske finns någon i kommentarsfältet som varit med om samma och kan svara. Är
    det vanligt att formen på vårtgårdarna kan förändras efter graviditet och amning? Min ena är inte längre symmetrisk och jag är orolig att det ska vara något allvarligt. Detta har alltså blivit efter jag slutade amma.
    Tack för fin blogg som hjälpt mig mycket.


  2. Helena skriver: 07 oktober, 2021

    Det är Zarah från naroteket.com som skickat in de informativa bilderna. Hon har också mycket bra information om amning på insta.


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/ros-ris/dagens-ros-dagens-ris/