Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Raderat inlägg om fertilitetsförståelse

Hej hej!

Vill bara berätta att jag raderat inlägget om fertilitetsförståelse pga jag fick så många kommentarer på det och av dem jag hann/orkade läsa så var det mest kritiska röster. Eftersom det inte är ett inlägg jag direkt brinner för att ha kvar så tyckte jag det var enklast att radera det om det upprörde folk så.

Annons

En person kommenterade att det kanske inte uppskattades av författaren till boken att jag la ut så mycket av innehållet på ett så publikt forum, vilket jag dumt nog inte alls hade tänkt på, så tack för den påminnelsen! Jag orkade inte läsa alla kommentarer pga tonen i några av dem jag läste var jävligt tråkig och jag behöver inte den energin i mitt liv just nu. Men tack till er som gett konstruktiv kritik på ett trevligt sätt!

Annons

8 kommentarer till “Raderat inlägg om fertilitetsförståelse”

 1. CC skriver: 13 juni, 2020

  Heja dig! Tråkigt med alla negativa kommentarer, själv uppskattade jag verkligen inlägget!


  1. asabea skriver: 16 juni, 2020

   Va roligt att du gillade det! Jag ska skriva om det igen men på ett annat sätt.


 2. Nastaran skriver: 13 juni, 2020

  Jag tyckte iallafall att den var superbra! Kanske för att jag är intresserad av naturlig preventivmedel och vill lära mig mer om min kropp och cykel. känner Mig ensam i det då många är skeptiska och lägger inte ner tiden till att lära sig .vilket är helt förståeligt. Blev så himla glad när du tog upp det. Tack så mycket!
  Förresten hann jag inte notera bokens titel ? vad hette den?


  1. asabea skriver: 16 juni, 2020

   Va kul att du gillade det! Jag kan skriva om det igen men på ett annat sätt. Boken hette Justisse Method: Fertility and Body Literacy A Users Guide.


 3. Ester skriver: 14 juni, 2020

  Asabea! Låter som att du raderade det av rimliga och fullt förståeliga skäl, vi som läser vill att du tar hand om dig!! Vill säga att jag verkligen uppskattade det inlägget, men också att jag uppskattar alla dina inlägg. Känns så sjukt att en människa jag inte känner lärt mig så mycket om min egen kropp typ!? :’) <3 TACK för det!!


  1. asabea skriver: 16 juni, 2020

   Åh va fint, tack!


 4. ella skriver: 14 juni, 2020

  Trist, missade det, hade så gärna läst om ferelitetsförstårlse ur en barnmorskas synpunkt 🙁


  1. asabea skriver: 16 juni, 2020

   Jag ska skriva om det igen men på ett annat sätt! Håll utkik.


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/barn/barnet-gar-avsnitt-159-om-hur-vi-pratar-med-vara-barn-om-rasism/