Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

MIA

Hej hej lilla bloggen!

 

Vill bara kika in och säga att jag inte gett upp dig. Jag har bara fokuserat all min kraft på annat jobb den här sista tiden. Efter imorgon lättar det dock och då har jag bara mina andra två jobb (barnmorska och mamma hehe) att sköta så då finns det lite mer tid för bloggen tänker jag.

Annons

Annons

Jag har utmanat mig själv genom att tacka ja till att hålla i två stycken tretimmars föreläsningar för sjuksköterskestudenter denna vecka och i och med att det är min första föreläsning någonsin så har det krävts väldigt mycket jobb och förberedelse inför dem. Jag vill ju att det ska bli bra! Det tar även mycket mental kraft för jag blir ganska nervös inför att stå inför stora grupper och babbla. Men nu är ena föreläsningen klar och den andra är imorgon eftermiddag.

Känslan efter föreläsningen

Vi hörs snart! Jag har massa ämnen jag vill skriva om här i höst ????

2 kommentarer till “MIA”

  1. Sofienissabo.se skriver: 27 augusti, 2019

    Småttingar i märkesskor är ju så gulligt!


  2. Alma Vegaalmavega.com skriver: 31 augusti, 2019

    Ser fram emot att läsa!


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/barn/nar-ens-barn-inte-gar-att-trosta/